Nieuws

Wij zijn op zoek naar JOU !!

Ben jij administratieve duizendpoot? Heb je interesse in vastgoed?

Dan is deze vacature als administratief vastgoedbediende op jouw lijf geschreven.

De job in een notendop

Zet je schrap voor een gevarieerde job. Als administratief vastgoedbediende word jij de administratieve spil van de verhuur zowel van residentiële als van studenten verhuur. Dit betekent dat jij alle mails en telefoons behandelt, afspraken maakt, plaatsbeschrijvingen regelt, huurcontracten registreert... Daarnaast sta je in voor een uitstekende service door vlot in te spelen op vragen en bemerkingen van huurders en verhuurders. Je stelt hierbij steeds een nauwe opvolging voorop en legt de nodige pro activiteit aan de dag. We bieden de ruimte om op termijn door te groeien en de functie uit te breiden met commercieel werk.

Praktisch

Ben je in het bezit van een bachelor of diploma middelbaar onderwijs? Behoren een vlotte en professionele communicatie en administratie tot jouw interesses? Zijn onze waarden zoals passie voor vastgoed, professionaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid ook de jouwe? Dan is deze job beslist voor jou! Basis Frans – Engels vereist.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een uitdagende job vol variatie binnen een klein gedreven team. Century 21 is dé grootste vastgoedketen in België en daar zijn we trots op! Ons kantoor in hartje Leuven is alom bekend en staat voor professionaliteit en gedrevenheid. Jij krijgt de kans om mee te springen op onze hogesnelheidstrein van innovatie. Bij opstart word je verwelkomd door 6 enthousiaste collega’s die je zullen begeleiden. Het dynamisme en de samenhang binnen ons team zorgen voor leuke en goed gevulde werkdagen!

Dit alles wordt geofficialiseerd in een voltijds contract van bepaalde duur met mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde duur.

Interesse? celine@connect-immo.be