Nieuws

WE'RE HIRING

Ben jij administratief sterk en heb je een specifieke interesse in de verhuurmarkt?

Wil je de rechterhand worden van onze investeringsspecialist? Dan bieden wij jou een buitenkans aan!

 

Administratieve vastgoedbediende in een notendop

Zet je schrap voor een gevarieerde job. Als administratief vastgoedbediende word jij de administratieve spil van het investeringsvastgoed en de verhuur van de investeringstak en gerelateerde verhuur. Dit betekent dat van zodra een huurbemiddeling binnen komt, jij in actie schiet: commercialisatie, bezichtigingen, opmaak huurovereenkomst en plaatsbeschrijving, regelen huurwaarborg, registratie… Daarnaast sta je in voor een uitstekende service door vlot in te spelen op vragen en bemerkingen van huurders en verhuurders. Je stelt hierbij steeds een nauwe opvolging voorop en legt de nodige pro activiteit aan de dag

Praktisch

Ben je in het bezit van een bachelor of diploma middelbaar onderwijs? Behoren een vlotte en professionele communicatie en administratie tot jouw interesses? Zijn onze waarden zoals passie voor vastgoed, professionaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid ook de jouwe? Dan is deze job beslist voor jou!

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een uitdagende job vol variatie binnen een klein gedreven team. Century 21 is dé grootste vastgoedketen in België en daar zijn we trots op! Ons kantoor in hartje Leuven is alom bekend en staat voor professionaliteit en gedrevenheid. Jij krijgt de kans om mee te springen op onze hogesnelheidstrein van innovatie. Bij opstart word je verwelkomd door 5 enthousiaste collega’s die je zullen begeleiden. Het dynamisme en de samenhang binnen ons team zorgen voor leuke en goed gevulde werkdagen!

Dit alles wordt geofficialiseerd in een voltijds contract van onbepaalde duur.

 

Interesse?

celine@connect-immo.be