Century 21 - Te koop

Wij zoeken uw droomwoning in Groot Leuven en omstreken

Century 21 CONNECT heeft heel wat woningen te koop in de mooiste streek Vlaams-Brabant. 
Onze immo-wizards zijn thuis in Groot Leuven.
Met Century 21 bent u dit binnenkort ook.

Zoek (en vind) uw droomwoning

 

Century 21 te koop

Droomt u van een nieuwe woning in Leuven en omstreken? Century 21 CONNECT heeft heel wat woningen te koop. Vertel ons wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag. Zo vindt u snel uw droomwoning binnen uw budget en in uw favoriete regio.

Ook bij het uitbrengen van een bod en voor de administratieve afhandeling van uw woningdossier staan onze immo-experten u bij. Met raad, daad én meer dan 15 jaar expertise in vastgoed!

Benieuwd naar de woningen te koop bij Century 21?
Check ons actueel woningaanbod

 

Waarom uw woning kopen met Century 21 CONNECT?

Kwaliteitsgarantie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat Century 21 CONNECT voor een deskundige aanpak. Via permanente opleidingen en bijscholingen houden onze makelaars de vinger aan de pols van de vastgoedmarkt. Zo bent u zeker van het beste advies en accurate informatie.

Grootste makelaarsnetwerk

Als deel van het grootste makelaarsnetwerk in België mag u er zeker van zijn dat wij alle middelen inschakelen om uw droomwoning te vinden. Zowel u als wij kunnen rekenen op de steun van onze talloze collega’s, verspreid over het hele land. Wij staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen om zo de warme Century 21-aanpak te garanderen.

Passie voor uw project

Het vinden van uw droomwoning is voor ons veel meer dan een job. Het is onze passie. Vastberaden en met een vat vol expertise, nemen wij uw woonproject in handen. En we lossen niet voordat we de ideale woning hebben gevonden.

Vertrouwen

Bij Century 21 CONNECT bent u gerust. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Open, eerlijk en betrouwbaar. Zo is een mooie samenwerking gegarandeerd.
 

Wilt u investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed is nog altijd een van de beste beleggingen. Het genereert een goed en zeker rendement en het is 100% veilig.

Bent u op zoek naar een interessant investeringsproject met een mooi rendement? Onze vastgoedexperten helpen u graag. Wij zijn gespecialiseerd in studentenprojecten.

 

Meer informatie over onze investeringsprojecten?
Contacteer ons

 

Zelf een pand te koop aanbieden bij Century 21 CONNECT?

Wilt u uw eigendom verkopen aan een correcte prijs met een sterke strategie? Dit alles start met een marktconforme waardebepaling en een vrijblijvend gesprek. 
Wij helpen u graag verder! 

Vraag nu uw gratis schatting