Ontdek onze diensten

Benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen?

Schatting van uw onroerend goed

Wil u graag de waarde van uw eigendom kennen dan kan u dit gratis en vrijblijvend aanvragen: 016 229 228 of office@connect-immo.be
Of vul onze online schattingsaanvraag in 

Informatief gesprek vastgoedplannen

Heeft u vastgoedplannen maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Kom dan gerust langs bij ons op kantoor voor een gesprek waarin we uw plannen stap voor stap bekijken. Wij begeleiden u graag!  

Verkopen / verhuren

U wenst uw woning te verkopen of te verhuren? Hier komt heel wat bij kijken en ook hier kunnen wij u begeleiden van A tot Z. Dit alles start met een correcte marktconforme waardebepaling ter plaatse. Contacteer ons en wij plannen graag een afspraak met u in!  

Kopen/ huren

Het is eindelijk zo ver, u wil graag zelfstandig wonen en bent klaar om de stap te zetten. Dit kan zowel als huurder of koper maar u weet niet goed waar juist te beginnen met zoeken? Wel, ook hier kunnen wij u in begeleiden. U mag gerust langskomen op kantoor om te bekijken welke panden wij reeds in portefeuille hebben of u mag ook steeds uw criteria doorgeven zodat wij dit verder kunnen opvolgen.  

Investeringsvastgoed

Bent u op zoek naar een interessante investering met een goed rendement of zoekt u een studenten accommodatie voor eigen gebruik? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Neem contact op en vraag naar onze studentenprojecten.

 

Steeds welkom bij ons op kantoor op het Herbert Hooverplein of geef ons een belletje! 

Tot binnenkort, 

Ilse Temmerman, Céline De Lathauwer, Jacky Raymaekers, Pascale Smets & Digna Maes

016 229 228