Let's Connect !


Century 21 CONNECT heeft bijna 20 jaar ervaring in vastgoed en is uw betrouwbaar vastgoedkantoor in het hartje van Leuven. 

Ilse Temmerman en Céline De Lathauwer besturen samen het (oudste) Century 21 kantoor van Leuven. Ilse heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoed en kent de Leuvense markt dan ook door en door. Céline is reeds acht jaar actief in de vastgoedsector en vijf jaar geleden kreeg zij dan ook de kans mee te stappen in de zaak. Het leeftijdsverschil werkt zeer aanvullend en gaf dan ook de doorslag om samen de zaak te runnen. Jacky Raymaekers vervoegde later ons team en is een absolute vaste waarde binnen het kantoor als expert investeringsvastgoed. Sally Van Brusselt is neemt de buiten regio rond Leuven tot zich. Pascale Smets is ons manusje van alles en behartigt uw dossier van A tot Z op administratief vlak. Ook telefonisch is zij uw eerste contact. Louna Janssens vervolledigt het investeringsluik samen met Jacky en Céline en neemt ook de verhuur ter harte samen met Meraud Lauwers.  


Mede door de Century 21 permanente opleidingen, bijscholingen en het enorme Century 21 netwerk streven wij naar een absolute kwaliteitsgarantie. Daarnaast werken wij zelf op een open, eerlijke en persoonlijke manier waarbij elke partij zich goed en gehoord voelt. U kan bij ons terecht als verkoper, koper, verhuurder en huurder. Ook staan wij steeds ter beschikking om uw woning gratis en vrijblijvend te schatten. 

 

Steeds welkom bij ons op kantoor op het Herbert Hooverplein of geef ons een belletje! 
Tot binnenkort, 

Jacky Raymaekers, Billie, Céline De Lathauwer, Ilse Temmerman, Louna Janssens, Pascale Smets & Sally Van Brusselt