Let's Connect !


Century 21 CONNECT heeft meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed en is uw betrouwbaar vastgoedkantoor in het hartje van Leuven. 

Ilse Temmerman en Céline De Lathauwer besturen samen het (oudste) Century 21 kantoor van Leuven. Ilse heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoed en kent de Leuvense markt dan ook door en door. Céline is reeds vier jaar actief in de vastgoedsector en twee jaar geleden kreeg zij dan ook de kans mee te stappen in de zaak. Het leeftijdsverschil werkt zeer aanvullend en gaf dan ook de doorslag om samen de zaak te runnen. Jacky Raymaekers vervoegde later ons team en is een absolute vaste waarde binnen het kantoor als expert investeringsvastgoed. 


Mede door de Century 21 permanente opleidingen, bijscholingen en het enorme Century 21 netwerk streven wij naar een absolute kwaliteitsgarantie. Daarnaast werken wij zelf op een open, eerlijke en persoonlijke manier waarbij elke partij zich goed en gehoord voelt. U kan bij ons terecht als verkoper, koper, verhuurder en huurder. Ook staan wij steeds ter beschikking om uw woning gratis en vrijblijvend te schatten. 

 

Steeds welkom bij ons op kantoor op het Herbert Hooverplein of geef ons een belletje! 
Tot binnenkort, 

Ilse Temmerman, Céline De Lathauwer, Jacky Raymaekers & Pascale Smets 

Zie via onderstaande link de richtlijnen om een plaatsbezoek correct te kunnen laten doorgaan: 

https://www.flexmail.eu/dyn/tpl_attributes/user_documents/user_30565_documents/CIBflits/Regels-bezichtigingen-geinteresseerden_NL--11022021.pdf