Sint-Quintensberg 1

Sint-Quintensberg 1 , 3000 Leuven
    • delen

Omschrijving Ref.: 5232028

Nabij Groot Begijnhof


Residentie Sint-Quintenshof is gelegen op de Sint-Quintensberg te Leuven en in de direct nabijheid van het Groot Begijnhof, verschillende universiteitscampussen en tal van andere voorzieningen. Deze residentie vinkt alle wensen af met zijn gemeenschappelijke buitenruimte, inpandige fietsenstalling en ruime gemeenschappelijke keuken. Hiernaast laten de units zelf niets aan de verbeelding over. Deze residentie biedt 6 hoogwaardige investeringsunits aan, geschikt voor universiteitsstudenten, doctoraatstudenten, jong volwassenen, geneeskunde assistenten… kortom, iedereen op zoek naar een comfortabele thuis. We bieden een variatie aan entiteiten met of zonder terras en dit steeds met privatief sanitair of 1- of 2-slaapkamer appartement met een privatieve keuken en badkamer en terras. Ideaal voor de verdere toekomstplannen van uw zoon of dochter of gewoonweg een goede investering.

Momenteel ondergaat dit project een grondige renovatie waarbij er rekening wordt gehouden met de huidige normen, de oplevering is voorzien tegen de zomer van 2023. Bovendien wordt elke unit volledig instap klaar opgeleverd, m.a.w schilderwerken, verlichting, gordijnen en meubels zijn inclusief de aankoopprijs.

Interesse? Vraag uw brochure op en plan een bezoek in ter plaatse! Contacteer Jacky: 0495 53 46 49 of jacky@connect-immo.be

EPB startverklaring
Onder registratiestelsel

Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 5232028
Vraag meer informatie

Beschikbaarheid

 

  kamers oppervlakte prijs
Residentie Sint-Quintenshof - 0001 1 52 m² Verkocht

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden